Scheepsbouw

In zee gaan met Ruijven Group, een uitstekend idee.

Nieuwe schepen laten bouwen bij Ruijven Group.

Ruijven Group is een zeer veelzijdig en flexibel bedrijf op het gebied van scheepsbouwkunde. Als u bij ons uw schepen laat bouwen, krijgt u door onze werkzaamheden in onder andere Rusland, Polen, Roemenië, Servië en China uitstekende kwaliteit tegenover een concurrerende prijs. Daarnaast verzorgen wij projecten en transport voor casco’s, schepen die nog onvoltooid zijn in indeling, timmer- en verfwerk en nog veel meer.

Velen gingen u voor om bij ons hun nieuwbouworder te contracteren. Door onze jarenlange werkervaring hebben wij goede samenwerkingsverbanden met de sector en scheepsbouwwerven. Ruijven Group garandeert u zodoende kwaliteit en een tijdige levering. In onze klantenkring bevindt zich zowel de particuliere sector als scheepswerven en offshore gerelateerde bedrijven.

Wij leveren een volledige service. Voor een project wordt dus alles geregeld, ook bijvoorbeeld transport met sleepboten. Daarnaast bouwen wij pontons voor de binnenvaart, duwbakken, binnenvaartschepen en overige staalconstructies.

Dit is een greep uit de door ons gebouwde schepen in het verleden:

 

De onderstaande projecten hebben we succesvol afgerond.

Als u interesse hebt om uw schepen te laten bouwen bij Ruijven Group dan bent u welkom om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0183-507190 of via het contactformulier op deze website.
Wij lichten u graag in over al onze werkzaamheden en beantwoorden al uw vragen.

 

 

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail (verplicht)

Vraag / Opmerking