Scheepsmakelaar

Van groot tot klein, van oud tot nieuw.

Ruijven Group: scheepsmakelaar in Nederland en België.

Zoekt u een scheepsmakelaar in Nederland of België? Dan bent u bij Ruijven Group aan het juiste adres. Wij bemiddelen bij de aanschaf en verkoop van alle soorten drijvend materiaal, zoals vrachtschepen, kraanschepen, pontons en dergelijke. U profiteert van onze service en technische bekendheid met de binnenvaart.

Ruijven Group is bij veel binnenschippers bekend. Hierdoor hebben wij een groot pakket aankoop of verkoop tot onze beschikking, met een zeer grote database aan drijvend materiaal in alle soorten en maten. Zowel groot als klein, van oud tot nieuw. Als u besluit tot aankoop van een ander schip en u uw huidige schip bij ons wilt inruilen dan kunnen wij u daarmee vrijblijvend van advies voorzien, zodat u volledig geïnformeerd tot een besluit kunt komen.

Al onze medewerkers zijn in het verleden actief geweest in de binnenvaart en weten alles van het reilen en zeilen in de sector. Zo zorgen wij ervoor dat wij een uitstekende service en samenwerking kunnen bieden, wat uiteraard onmisbaar is voor een juiste technische afwikkeling van zaken.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen als scheepsmakelaar in Nederland of België? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op en wij lichten u in over al onze werkzaamheden. Wij adviseren u graag in het maken van een beslissing. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-507190 of het contactformulier invullen op deze website. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail (verplicht)

Vraag / Opmerking

[thememove_gmaps address=”Sigmondstraat 60, Werkendam” map_height=”300px” marker_icon=”151″]Ruijven Group
Sigmondstraat 60
4251 ZB Werkendam
Telefoon: 0183-507190[/thememove_gmaps]