Transport

Snel en betrouwbaar van A naar B.

Ruijven Group: scheepstransport in eigen beheer.

Voor scheepstransport van welke aard dan ook staat Ruijven Group voor u klaar. Wij vervoeren drijvende objecten in binnenwater, vaak in eigen beheer. Al onze medewerkers hebben ruime werkervaring in de scheepvaart en kunnen u met het juiste technische inzicht volledig adviseren.

Met onze uitstekende connecties dankzij onze werkzaamheden in scheepsmakelaardij en scheepsbouw kunnen wij voor u vervoer over water realiseren tegen een concurrerende prijs. U vertelt ons waar uw schip zich bevindt en waar het heen moet, en wij nemen u het gehele scheepstransport uit handen. Ook voor schepen die niet op eigen kracht kunnen varen biedt Ruijven Group een oplossing. Wij hebben duwboten en –schepen tot onze beschikking om de verplaatsing veilig en snel te kunnen regelen.

Wilt u uw schip laten vervoeren of meer informatie over de mogelijkheden bij Ruijven Group? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij lichten u graag in over al onze werkzaamheden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0183-507190 of het contactformulier invullen op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Transport – Ruijven

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail (verplicht)

Vraag / Opmerking