Verhuur

Wij vinden het juiste schip voor u.

Ruijven Group: scheepsverhuur voor particulier en bedrijf.

Als scheepsmakelaar, exploitant van eigen goederen en scheepsbouwkundigen beschikt Ruijven Group over eigen materiaal voor diensten in scheepsverhuur. Wij zijn gespecialiseerd in de binnenvaart en kunnen daarom een concurrerende prijs leveren.
U kunt bijvoorbeeld duwbakken, koppelverbanden en alles voor watertransport bij ons huren. Wij regelen en realiseren alle transport in eigen beheer van A naar B.

Ook voor andere transportdoeleinden zonder scheepsverhuur zijn wij te bereiken. Ruijven Group beheert over duwboten en –schepen om ook uw schepen te vervoeren die zelf niet meer kunnen varen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Voor onze voorwaarden verwijzen wij u graag naar de duwvaartcondities van 1995, maar u bent uiteraard van harte welkom om meer informatie in te winnen over onze huurvoorwaarden. U kunt telefonisch contact opnemen met Ruijven Group tijdens kantooruren op 0183-507190. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op deze website. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail (verplicht)

Vraag / Opmerking